воскресенье, 8 апреля 2012 г.

Gradinarit de Florii:)

Ce altceva iti poate incanta sufletul in Duminica Floriilor, in afara de gradina mea de la balcon. Sa mentionez ca "gradina" isi va argumeta titlul in intregime mai pe la sfarsitul verii, dar de ce sa nu fim optimisti de pe acum. Mai ales ca am asa surprize placute ochiului in fiecare dimineata.

Imi ies rosiile, de toate tipurile si felurile. Si eu, ca o prapadita, le si absorb cu ochii zilnic. Fiecare seminta, fiecare puisor.

Din rosiile care au trecut peste iarna( au inghetat, s-au dezghetat si le-am si pus seminta in pamant) deja au si iesit puisori. Daca fac roada din ei anul asta - cred ca ma declar specialist amator in arta balconizarii rosiilor:)

Deci, asa o sa arate la toamna:








 



Dar pana ce avem asta:








La drept vorbind, nici nu imi imaginam ca o sa fie posibil ca o sa iasa ceva, si cand am vazut ca totusi am reusit, era o fericire de nedescris.


Am in jur de 12 caserole cu diferite seminte, si nu toate imi sar in ochi din prima, iar cand am inceput sa mai rasfoiesc si acele din mai de spate eram FFoarte surprinsa sa vad cu Spanacul "Matador" si-a rupt drumul spre Soare. In momentul de fata este un lider absolut la calitate si cantitate:)







Sincer ma impartas ca nu am pus doar rosii cherry, adica am luat tot ceea c imi placea cum arata in poza:)Poate suna cam prea naiv, dar puisorii de mai jos demonstreaza ca orice e posibil daca tare vrei:)











Revin cu updatari imediat ce observ shimbari majore in acest peisaj:)

Комментариев нет:

Отправить комментарий