вторник, 7 июня 2011 г.

Capsunele Lui Nanu'))

Nanu meu are niste capsunele de o gustosenie rara)))

Au o dulcime foarte ridicata)) Toti cei serviti imediat cer si niste pui))))

Anu' asta chiar mi-am satisfacut pofta de capsune)))

2 комментария:

  1. Ymi plac capsunele, sunt fanatica dupa ele, anul acesta am mincat pe saturate, mama are o gradina plina cu capsune si anul acesta a dat roada ca niciodata. Sotul meu si mai mult iubeste capsunele, el vine myine acasa(a fost plekat 2 luni) sper ca la mama mai sunt ceva capsune... am uitat sa spun, el deasemenea iubeste sa fotografieze si eu tot am indragist sa pozez. El deasemenea are blog ( http://alexuceanu.blogspot.com) poate o sa-ti placa ceva, el demult nu a afista nimik - a fost prea okupat, sper ca incurid se va apuka de scris. Ma bucur ca te-am regasit, esti minunata - asta simpt !!! Liuba

    ОтветитьУдалить
  2. Liuba, ce coincidenta)) CHiar inainte de a citi mesajul tau ma gandeam sa-ti scriu cat de mult iti admir vocatia profesionala - visul meu dintotdeauna era cel de a lucra cu copii))) Iti admir imaginatia si pasunea in infrumutesarea a fiecarei zi din viata copilasilor din jurul tau)

    Eu de obicei nu prea sunt cu fructe)) Dar capsunele astea nu m-au lasat rece)))) La anu' sigur fac abonament la cules)))

    ОтветитьУдалить