вторник, 8 июня 2010 г.

Cosmo- Martie 2010


Aloha!!
Revenim cu aprecierile personale si dezamagirile in masa)))

Anne Hathaway pe coperta si-n articolul insirat pe 2 pagini - asta DA merit)) Fetita draguta, care din prima zi de existenta pamanteasca si-a indreptat fortele spirituale si artistice spre actorie. E o scumpete ce-si alege foarte reusit rolurile. E destul de angelica pentru a fi printesa cu magia in suflet si in chip, si desigur, destul de romantica pentru a fi o adolescenta indragostita.

Marion Cotillard - o floare franceza verosimila. Aprecierea ii revine pentru o apropierea artistica foarte minutioasa si frumusetea aristocrata.
Pestele cel Mare, Inamici Publici si Nine - asta urmeaza sa testam in curand))

Cat despre La Vie en Rose, un "film de epoca" cum s-ar mai spune)))

Si acum...Daca tot nu sunt inspirata si n-am ce zice, iar vremea e frumoasa si nu merita discutata, se ne aprofundam in " Cucereste-o in asternuturi")))

Scurt, clar si cuprinzator:

Da-ti-ne un feedback. - oare mai e nevoie sa repetam a mia oara ca femeile iubesc cu urechile? Descrie, sopteste, zi, tipa, rasufla in glas fiecare miscare!!

Nu ne speria. -Ca daca incepem noi din prima sa-ti povestim toate fanteziile innabusite de buna educatie de-a lungul anilor - fii sigur ca numai talpile tale fugind o sa vedem))

Ladies first. Second, third - e si normal) Ne randuim daca vrei, da tot cu noi incepe numerotarea)))

Aratati-ne afectiune. - Stim ca sunteti genetic indispusi spre o intimitate spirituala,dar hai ca noi meritam sa sabotati legile naturale ale ADN-ului si sa ne mai rasfatati cu imbratisari calde.

Si uite ca fara un sfarsit logit am plecat sa-mi fac salatika)))

Poopici)

Комментариев нет:

Отправить комментарий